sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

huihai

torstai.
aamulla oli viimeiset tunnit koululla ja 12 jalkeen suuntasimme manhattanille! ensin oli 3-4 tunnin kiertoajelu, kierrettiin pystit ja patsaat ja sitten muutama tunti vapaata oleilua (=shoppailua). opas oli aivan loistava tyyppi!! hengasin jalleen ruotsalaisten kanssa, kunnes tiemme traagisesti erkanivat victoria's secretilla. sen jalkeen jouduin poukkoilemaan yksin, mutta en sitten viitsinyt lahtea kovin kauas etta en havia kokonaan, nimittain meinasi sitten kayda hieman huonosti kun en loytanytkaan busseja mistaan vaikka olin puoli tuntia ajoissa jo mestoilla mihin (luulin etta) meidat jatettiin. kello oli jo hieman liikaa kunnes bongasin bussin. kipitettyani sinne ruotsalaiset ja muutkin olivat hyvin helpottuneita saapumisestani :) enivei, i<3ny!!


perjantai.
aamulla lentokentalle hirveassa ruuhkassa kun paavi oli nykissa tai matkalla sinne tai jotain ja hirveesti tietoita oli kanssa matkalla... mutta ehdittiin kuitenkin ajoissa ja kaikki meni hyvin. eka lento oli vahan myohassa, mutta mita sienista kun aikaa seuraavalla kentalla vaihtoon oli kuitenkin riittavasti, ehdin siis chicagossa hakemaan subin ja mutustamaankin sen ennen koneeseen lastautumista. ekalla lennolla oli muitakin aupaireja mutta tokalla istuin sitten jonkun yliopistotyton kanssa. lennot meni siis hyvin ja paasin perille! :)
matkalla nakyi siis suurista jarvesta yksi jarven osa ja se oli iso! myos tilkkutyon nakoista peltoa oli kovasti matkalla pilvien lisaksi :)
perilla oli sitten host perhe iloisena odotamassa!
lentokentalta ajettiin pimenevan seattlen ohi ja kaupunki naytti todella upealta iltavaloissa! <3 hieman pidemmalle ajeltuamme rupesi satamaan vetta ja kohta sade tuli lumena, host dad tokaisikin etta lunta sataa vaan siksi etta tiina tuntisi olonsa kotoisaksi :D
uusi "koti" on oikein ihana! ei juurikaan amerikkalaisittain sisustettu, paitsi sankyni on ehka maailman suurin ja ihanin!!! :) huone missa majailen on jokseenkin saman kokoinen kun suomessa ja todella kotoisa punaisine seinineen :) kokolattiamattoa talossa on vaan muiden makuuhuoneissa ja "kellarissa", missa on playroom ja pesuhuone.


lauantai.
lunta ei ollut aamulla onneksi kun vahan nurmikolla ja sekin on nyt paivan mittaan sulanut pois. aamulla hengailtiin keittiossa, syotiin aamupalaa, juteltiin.. puolenpaivan aikaan kaytiin host maman kanssa katsomassa mita mun tarvii tehda etta saan washingtonin ajokortin ja joudun siis tekemaan kokeen ja kaymaan ajokokeessa (mika on vasta joskus ensikuussa). kokeessa on 25 kysymysta, hurjaa :DD
myohemmin kaytiin myos ilmoittamassa mut ymca:lle, mika on iso liikuntakeskus koko perheelle. siella on uima-allas, punttisaleja, koriskentta, liikuntasaleja ja lapsille leikki- ja kiipeilypaikkoja. naytti tosi mukavalta paikalta ja paasen sinne nyt ilmaiksi kun mut liitettiin perheen "lapseksi" :D ensiviikolla saan membercardin ja sit vaan sporttailemaan.
kaupungin keskusta on pikuinen mutta mukavan oloinen kun siita pariin kertaan ajettiin tanaan lapi. hyvin lyhyt matka keskustaan, ymca:lle vahan pidempi matka..
kohta lahdetaan ilmeisesti kaymaan ruokaostoksilla jossain hullussa amerikkalaisessa kaupassa milla ostetaan tukuittain ruokaa yms :D

mutta etta hyvin menee ja perhe on mukava!
terkuin,
t

Ei kommentteja: