torstaina, huhtikuuta 17, 2008

helouu!!

kello on vahan yli ysin ja asken loppu turvallisuus koulutus! se oli aivan loistava :D 'perinteinen' pullea poliisimies oli pitamassa sita ja heitti kokoajan aivan loistavaa lappaa!! sai donitsinkin, mutta antoi sen sitten siina avustaneelle saksalaistytolle :)

aupair training schoolilla oltu siis nyt maanantaista asti new yorkin long islandin rannikolla oakdalessa. vanha kartano, koulurakennus ja kampus, aupaireja 90 ympari maapalloa, minun lisaksi yksi suomalainen. ruoka outoa mutta uppoaa ja sangyt ei natise liikaa (yksi kamppis kylla kuorsaa hieman ikavasti...)

eilen kaytiin illalla ruottalaisten kanssa kaupassa, ne on just sopivaa seuraa, yhta sekasin ku suomalaiset! karrattiin hannaa ostoskarryissa parkkipaikalla ym..perus... :D muutenkin tunnilla istun niiden kanssa, ainut etta jos ne sattuu puhumaan jotain ruotsiksi, ymmarran siita ehka 1/5 ku ne molisee niin nopeesti :D kun ruuista puhuttiin ymmarsin kylla yllattavan paljon...! :D

huomenna mennaan ainoan aamutunnin jalkeen nykiin kiertoajelemaan ja shoppaamaan ym! jeii!! :) tulossa siis pitka mutta mahtava paiva! luultavasti napsin taas kameran tukkoon :D

ilmat tallaa on ihania, kevaisia, mut tosi viilee tuuli merelta pain, ku ollaa ihan rannikolla. mut aurinkoista on! luokissa tulee kuuma ja sit juon vetta sikana ja sen seurauksena ravaan myos vessassa... :D ja huoneissaki on kuuma mut sit keksin miten ikkuna aukee ku onki ihan erilai ja helpotus tuli :) koht taas varmaa meen nukkuu, oon menny ain ysin jalkee ennen kymmenta... :D mut sit taas menee lansirannikolla uusik ku aikaeroa tulee taas lisaa... saa naha kuin pihalla oon taas siella ekat paivat. nyt vasta rupee vahan tuntuu omalta itelta ku ma ja ti oli vaan niiiin vasyny koko ajan.

Sit ku matkaan perjantaina perheeseen niin heti sunnuntain (ku on miikun syntttarit)paasen tapaamaan muita alueen aupaireja kuukausittaisessa kokoontumisessa. mennaan johonki tulppaanipaikkaan???! :D kuvia kaikesta muuten sitten kun paasen perille ja saan kaikki toimimaan :)

mut nyt marssin suihkuun oottamaan lamminta vetta ja sit petiin, etta moikka!!!


t

Ei kommentteja: