perjantaina, toukokuuta 09, 2008


noniin noniin. pari viikkoa vierahtanyt... paivat toita tehden ja illalla ottanu sit ihan rennosti, lukenu, kattonu telkkaa tai hengannu perheen kanssa. viikonloppusin kayny muiden aupairien kanssa leffassa ja ostoskeskuksella hengailemassa :D toissaviikon perjantaina tehtiin perheen kanssa extemporee iltapiknik st.edwarin puistoon! entista luostaria ymparoi isoja nurmikoita ja puita ja leikkipuisto lapsille. host dad kertoi etta noin puolen kilsan paassa on myos jarvi ja siella paasee melomaan ym, ehka sitten kesalla ku rupee kunnolla tarkenemaan. nyt saa on vaihdellu melko viileesta takkikelista ihan kevaiseen. pilvista ollu paljon, parina paivana paistanu aurinko ja sillon on jo tarennu lyhythihasessa :)


viime viikolla perheen edellinen aupair palasi 2,5 viikon reppureissultaan etelasta ja toimi sitten mun kuskina viisi paivaa ennen kuin palasi saksaan :) olivat kiertaneet las vegasin, san diegon, grand canyonin ym... :) kuulosti loistavalta reissulta!! paastiin siis viimeviikolla kaymaan seattlessa!! nopea kierros keskustassa ja muutamalla nakoalapaikalla, mutta ollaan menossa huomenna/ylihuomenna sinne uudestaan parin au pairin kanssa, niin ehka sitten kerkean katselemaan enemman :)

tiistaina paasin vihdoin tekemaan teoriakokeen, etta saisin washingtonin ajokortin. sainkin kokeen lapi, muutamasta oudosta kysymyksesta huolimatta. koe kasitti 25 kysymysta neljalla eri vastausvaihtoehdolla, joista sai tehda virheen viidessa. aika vahan kysymyksia verrattuna suomen vastaavaan... nyt asken host dad yritti soitella ja saada aikaisempaa ajokoetta, kun se mihin nyt ilmoittauduin on vasta kesakuun alussa... sita odotellessa sitten matkaillaan bussilla :D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva olisi kuulla vähän useammin kuulumisia :)

T. aktiivinen seuraaja

Riikka kirjoitti...

Heei tosi kiva päästä lukemaan muiden aupparien blogeja! Bongailinkohan mää tän sun linkin tuolta Au Pair -foorumilta vai mistä aamulla, en enää muista edes. Kiva kuitenkin että jaksat kuulumisia kirjoitella, lisää vaan tarinoita heti kun ehdit :) Meikäläinen suuntaa lätäkön sille puolen heinäkuun alussa ja kirjoittelee sitten omasta ajastaankin blogia tänne, tai ainakin kuvittelee ehtivänsä kirjoittaa. Pidä lippu korkeella siellä suuressa maailmassa!

Pauliina kirjoitti...

Heipsis vaan Tiina! Kiitos osoitteesta, seurailen tätä sun blogia ja jännitän omaa lähtöä ;)

t.Liana aupparifoorumilta